Схаанки Голд-Стоне Елецтроницс Цо, Лтд
Kategorija proizvoda

  Кина канцеларија:

  НО.21 Донгии Роад. Кси'ан Схаанки ПРЦхина.

  ТЕЛ: 86-29-85401274

  ФАКС: 86-29-85401274

  Е-маил: салес@гсмагнетицс.цом

  салес@гстроницс.цом

  Веб: ввв.гсмагнетицс.цом

  Контакт особа: Марк Марк Цхен (генерални директор)

  Скипе: Марк.цхен90


Аморфни и нанокристални прекидач напајања Индуктор Повер Трансформер Цоммон Повер Индуцтор Цоммон Моде

Аморфни и нанокристални прекидач напајања Индуктор Повер Трансформер Цоммон Повер Индуцтор Цоммон Моде

Аморфни и нанокристални прекидачки напон високе снаге Индуцтор цоммон моде Индуктор трансформатор снаге Детаљи о производу Примјењује се на све врсте напајања. Магнетна својства микрокристалног алуминијог заједничког режима индукције Сатуратион интензитета магнетне индукције Бс (Т) 1,25 ...

Аморфни и нанокристални прекидачки напон снаге трансформатора високе снаге генератора индукцијског трансформатора

Детаљи о производу


Наноцристаилине индуцт .јпгнанокристалина уводи заједнички режим цхоке01 .јпгнанокристалини индукују заједнички режим чоке .јпг

Примјењује се на све врсте напајања.

Магнетна својства микрокристалних алуминијских заједничких индукцијских модова


Интензитет магнетне индукције засићења Бс (Т) 1.25

Иницијална пропусност И (Гс / Ое). 8 * 104

Максимална пропустљивост м (Гс / Ое). 20 * 104

Коерцитивност Хц (А / м) <>

Температура Кири Тц (ц) 560

Температура кристализације Тк (ц) 500

Коефицијент магнетострикције засићења ламбда с <2 *="" 10-6="">

Континуална радна температура -50 ~ 130

Преостали интензитет магнетне индукције Бр (Т) 0,5 ~ 0,8

Губитак жељеза П (20кХз, 0.5Т), (В / кг) "25

Губици губитака П (100кХз, 0.2Т), (В / кг) "70

Стопа промене губитка гвожђа је П (-50 ~ 125 Ц) (15%).


Аморфна легура је нови тип легираног материјала који је изумио 1970-их. То је врста аморфне легуре са карактеристикама наручивања кратког домета и поремећаја дугог распона у атомском распореду и комбинацији. Течни метал се хлади директно међународном напредном супер-каљеном технологијом брзином хлађења од 1 к 106 ц / с, како би се формирала чврста танка трака дебљине од 0,02 мм до 0,04 мм. Микроструктура нема кристално структуру традиционалних металних материјала, тако да има различита својства од традиционалних материјала, као што су изврсна мекана магнетска својства, отпорност на корозију, отпорност на хабање, висока чврстоћа, висока чврстоћа, висока отпорност и тако даље. Због одличних перформанси и једноставног производног процеса, постао је фокус истраживања, развоја и примене у области материјалних наука у земљи и иностранству од осамдесетих. Она не развија само мекане магнетне материјале за електронску индустрију, већ такође развија легуре за друге намене, као што су материјали за лемљење, катализатори, структурни материјали и тако даље. Крајем осамдесетих година, научници материјала су развили нанокристалне меке магнетске легуре на бази аморфних материјала, који имају боље меке магнетске особине.


Карактеристике аморфног заједничког режима индукције:


ЕМЦ филтери са индукцијским уобичајеним режимом израђени су од нанокристала заснованих на гвожду (ултрафини кристали) да би се формирале језгро језгре индуктивног филтера ЕМЦ заједничког режима, које имају карактеристике високе засићне магнетне индукције, високе пропустљивости, високе индуктивности, добрих карактеристика фреквенције и добре температуре стабилност (може се користити дуго у температурном опсегу од - 50 ~ 130 Ц). Погодан је за филтрирање интерференцијалних режима ЕМЦ и заштиту прецизне електронске опреме у електричној мрежи и различитим изворима напајања.


Обим примене:


Уобичајени ударни индукциони душек је важан део прекидачког напајања, фреквентног претварача, напајања УПС-а и тако даље. Његов радни принцип: када радна струја протиче кроз два завојна супротна завојница, произведе се два супротна магнетна поља Х1 и Х2. У овом тренутку радна струја углавном је угушена охмицним отпорником и малом индукцијом цурења на занемарљивој радној фреквенцији. Ако постоји сигнал мешања који пролази кроз калем, намотај представља високу импеданцију, стварајући снажан ефекат пригушивања како би се смањио сигнал интерференције.

Индуктивност заједничког режима и супресор конуса су оба радна стања малог сигнала, што захтева да је већа индуктивност, што је боље, индуктивност Л пропорционална ефективној пермеабилности му, истим спецификацијама језгра жељеза, то је веће муЕ, Што је већа вредност Л. Због тога се језгро индуктивног уобичајеног начина може значајно смањити употребом ултрафиничних зрнатих материјала, посебно за језгро индуктивног уобичајеног режима у условима високе струје и високе снаге. Има добар однос перформанси и цијене и може заменити феритни прстен. Уопштено говорећи, ефикасна пермеабилност ових ферита је око 10.000, док је ефикасна пермеабилност ултрафиних зрнастих легура око 80-100.000. Под истом индуктивношћу, величина задњег језгра је само 1 / 8-1 / 10 од претходне, а јединична валентна разлика између њих је око 4-5 пута. Очигледно је да су ултрафине зрнасте легуре конкурентније. На пример, војно трофазно прекидачко напајање, радна струја 100А, ултра-фино језгро од кристалне легуре 130 90 30 мм за замјену четири ферроитна језгра високих перформанси 130 70 50.


Спике Суппрессор је уобичајени уређај за спречавање буке при прекидању напајања. Индуктор у овом уређају је мали и велики у индуктивности. Захтева високу пропустљивост материјала магнетног језгра. У прошлости је за производњу ове врсте малих индуктивних уређаја коришћена аморфна легура Цо-базирана. Због високог садржаја Цо-а, високе цене и тежине примене, сада је тешко користити ултрафинку кристалну траку. Умјесто Цо-базиране аморфне легуре, чинећи ову врсту малих индуктивних серија жељезног језгра знатно се смањује трошак.


У поређењу са феритним индукторима, предности аморфних индуктора су:


(1) због ниске потрошње наноцристаллине легуре базираних на Фе-у, радна магнетна густина је дозвољена да буде виша од 200мТ. Са смањењем дела језгра и запремине, број завојница се смањује количина бакра и гвожђа који се користе у средњим и високофреквентним електронским трансформаторима, а укупни трошкови ће се смањити.


Hot Tags: аморфни и нанокристални прекидач снаге високог напона индуктор заједнички режим индуктор енергетски трансформатор, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, високи квалитет, производи
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: НО.21 Донгии Роад. Кси'ан Схаанки ПРЦхина.
Telefon: +86-29-85401274
 Faks:86-29-85401274
 E-pošta:sales@gsmagnetics.com
Схаанки Голд-Стоне Елецтроницс Цо, Лтд
Share: