Схаанки Голд-Стоне Елецтроницс Цо, Лтд
Categories

  Кина канцеларија:

  НО.21 Донгии Роад. Кси'ан Схаанки ПРЦхина.

  ТЕЛ: 86-29-85401274

  ФАКС: 86-29-85401274

  Е-маил: салес@гсмагнетицс.цом

  салес@гстроницс.цом

  Веб: ввв.гсмагнетицс.цом

  Контакт особа: Марк Марк Цхен (генерални директор)

  Скипе: Марк.цхен90


Dom > Новости > Sadržaj

Prebacivanje transformatora za nabavku

Prebacivanje transformatora za nabavku

Prebacivanje za nabavku transformatora je pristupio na prekidač cev transformatora, pored običnih transformator napona transformacije funkciju u kolo, takođe izolacija izolacija i pogon za prenos koji se obično koriste za prebacivanje napajanje povodom visoke frekvencije circuit.role

Prebacujem energiju snabdevaju transformator i prebacite cijev zajedno obrazac samo-uzbuđen blokira oscilator (ili on) tip, taj način unosa dc napon od napona puls na visokoj frekvenciji.

Energija za prenos i konverzije efekat. Na putu ovamo tip kolo, kada prekidač iz cevi provodljivost, transformator pretvara električne energije u magnetnom polju mogu skladištiti, kada trajanja lulu prekidač izdat. U normalnom šok tip spoja, kada prekidač iz cevi provodljivost, ulaznog napona snabdevate direktno opterećenje i energija uskladištena u u inductors za skladištenje energije. Kada prekidač lulu odseиe, a zatim nastavite da učita prenos obavljaju inductors za skladištenje energije.

Ulazni dc napon u sve vrste nisko pressure.classification

Napajanje za nabavku transformator jednokrevetne i dvokrevetne šok preveli tip centrale prebacivanje zalihe transformator prekidač napajanja transformatora, princip rada i konstrukcija od dve vrste prebacivanje transformatora za nabavku nije isto. Jednu IP prekidača transformatora je ulazni napon od jedne puls, a takođe ukazuje i preveli napon izlaz; I pavlake tip prebacivanje ulaznog napona napajanja za nabavku transformatora je bipolarna puls, opšte je izlazni napon bipolarnog puls.

Karakteristični parametersVoltage odnos: upućuje na primarni napon od transformatora i odnos između sekundarnog napona.

DC otpora: otpor od bakra.

Efikasnost: izlaz/ulaz struju * 100 [%]

Otpora izolacije: između transformatora je naviti i izolacija između jezgra sposobnost.

Električne snage: transformator u roku od 1 sekundu ili 1 minuta mogu da izdrže propisane naponske nivoe.

compositionThe glavni materijal transformatora prekidač za nabavku, magnetni materijal, dirigent materijal i izolacioni materijal je srž prebacivanje transformator.

Magnetni materijali: prekidač transformator koji se koristi za meke magnetne ferita magnetni materijali, prema svom sastav i primjenu frekvencije mogu biti podeljeni u dve kategorije, a NiZn MnZn odeljenje. Ono prvo ima visoku Propustljivost i visoka zasićenost magnetno indukcioni, srednja učestalost i opseg niske frekvencije sa niskim gubitkom. Oblik magnetno jezgro, kao što je El tip, tip E, tip EK, itd

Skeleton materijala: prekidač transformator skelet razlikuje od opšte transformator kostur, pa kao kalem izolacije i podrška materijale, takođe preduzima transformatorom fiksne instalacije i pozicioniranje, pa neka skeleton materijale osim na ispunjavaju zahteve izolacija, ali takođe imati znatan savitljivost, u isto vreme kako bi nasledio pin za zavarivanje otporna toplote , temperatura skeleton materijalne toplotne deformacije veće od 200 ℃, materijal mora da ispuni otporne na plamen, i treba da takođe biti dobar processability, lako za obradu u razne oblike.

Metod za otkrivanje

1, tako što ćete pogledati izgled transformator provjeriti da li imaju anomaliji. Fraktura, kao što su da li se kalem žica za zavarivanje, izolacioni materijal da li imaju potra, jezgra veznih vijak razlabavljenja, silikonske čelične list sa rustily, stenjanja kalem da vidim ima li curenja, itd.

2, izolacija test. Sa multimetar R x 10 k merenje jezgra i osnovne, odnosno, i pomoćne, osnovnih i srednjih, jezgra elektrostatiиko zaštitnim slojem i porub između sekundarne i pomoćne vijugavim otpor, multimetar pokazivač pozicije bi trebalo da se odnosi na beskonacnost. U suprotnom, performanse izolacije transformatora.

3, kalem sa prekidima. Stavlja na multimetar R x 1 blok, testovi, ako vijugavim otpornost na beskonačno, objasni da je naviti kriv za otvoreno kolo.

4, discriminant na primarni i sekundarni kalem. Transformatora i sekundarni primarni pin pin su generalno sa strana, odnosno, a primarni naviti, označen 220 v i sekundarni windings su ocenjene vrednost napona, kao što je 15 v, 24 v, 35 v. Prema ove oznake za identifikaciju.

Kontaktirajte nas
Adresa: НО.21 Донгии Роад. Кси'ан Схаанки ПРЦхина.
Telefon: +86-29-85401274
 Faks:86-29-85401274
 E-pošta:sales@gsmagnetics.com
Схаанки Голд-Стоне Елецтроницс Цо, Лтд
Share: